VU-Screen

VU-Screen

VU-Screen

Hightech voor het raam
Vuscreen is een ultramoderne antiverblindings-zonwering voor ramen. Het doek beschermt tegen lichtreflecties en spiegelingen. Een groot aantal dessins voldoet daarmee aan de actuele wettelijke vereisten voor beeldschermwerkplekken. Maar het enigszins transparante, licht- en luchtdoorlatende polyesterdoek kan nog meer.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Het beschikt over alle eigenschappen die een moderne stof voor het gebruik in gebouwen nodig heeft. Veel stoffen zijn vlamvertragend en voorzien van een aluminiumcoating om aan de kwaliteit te voldoen die voor professionele toepassingen vereist is.

Geen pvc

De stoffen voor deze vuscreens zijn bijzonder milieuvriendelijk en bevorderlijk voor de gezondheid omdat bij de productie geen pvc gebruikt wordt. Dat wil zeggen dat de screens geen schadelijke weekmakers bevatten en uitermate recyclebaar zijn.  

Van binnen naar buiten kijken
Van buitenaf zijn de vuscreen-stoffen nagenoeg ondoorzichtig, maar men kan wel van binnen naar buiten kijken.  Dat zorgt dus niet alleen voor bescherming tegen de zon, maar ook voor privacy zonder een ingesloten gevoel.

Dunner zonder compromissen
Deze stoffen zijn niet alleen in gebruik mooi om te zien. Swela gebruikt dunnere materialen van dezelfde of soms zelfs nog betere kwaliteit om te verhinderen dat de cassettes waarin de stof wordt opgerold, een inbreuk maken op het totale beeld van het huis.

Vlamvertragend (FR)
Veel stoffen van de vuscreen-collectie zijn brandwerend volgens DIN 4102-B1. Daarmee overtuigen deze stoffen niet alleen op kwaliteitsgebied, maar kunnen zij tevens zonder meer worden ingezet in gebouwen.

Uv-bestendig en hoog-lichtecht Uv-bestendig en hoog-lichtecht