Swela: VU-Screen (40)

Swela: VU-Screen (40)

VU-Screen

Van binnen naar buiten kijken!

Van buitenaf zijn de vuscreen-stoffen nagenoeg ondoorzichtig, maar men kan wel van binnen naar buiten kijken.  Dat zorgt dus niet alleen voor bescherming tegen de zon, maar ook voor privacy zonder een ingesloten gevoel.
Vuscreen is een ultramoderne antiverblindings-zonwering voor ramen. Het doek beschermt tegen lichtreflecties en spiegelingen. Een groot aantal dessins voldoet daarmee aan de actuele wettelijke vereisten voor beeldschermwerkplekken. Maar het enigszins transparante, licht- en luchtdoorlatende polyesterdoek kan nog meer. Het beschikt over alle eigenschappen die een moderne stof voor het gebruik in gebouwen nodig heeft. Veel stoffen zijn vlamvertragend en voorzien van een aluminiumcoating om aan de kwaliteit te voldoen die voor professionele toepassingen vereist is.
De stoffen voor onze vuscreens zijn bijzonder milieuvriendelijk en bevorderlijk voor de gezondheid omdat wij bij de productie geen pvc gebruiken. Dat wil zeggen dat de screens geen schadelijke weekmakers bevatten en uitermate recyclebaar zijn. 

MINIMUMAFNAME bij losse verkoop: 5 strekkende meter. Doek op maat geen beperking.