Wollen meubelstoffen

Wollen meubelstoffen

Wollen meubelstoffen,

 

Zoekt u een meubelstof met een wollen uitstraling? Wij bieden hierin verschillende mogelijkheden.

Effen wollen meubelstoffen vindt u terug in 1 groep..
Dit kunnen stoffen zijn uit 100% wol, maar soms is er ook een kunstvezel aan toe gevoegd. Dit maakt de stof vaak veel sterker. In deze categorie vindt u ook enigzins gemêleerde meubelstoffen.

 

wollen meubelstoffen

Deze stoffen woden ook vaak gebruikt voor projectmeubels zoals kantoorstoelen. Ook in een modern interieur zijn deze stoffen zeer geliefd.

Wollen meubelstoffen kennen 2 structuren. De traditionele geweven stoffen en de "vervilte"stoffen. De vervilte meubelstoffen zien we ook vaak terug in de

Tartan/ Check - Engelse / Schotse geblokte meubelstoffen

Via bovenstaande link vindt u ook enkele stoffen in wol naast de geblokte stoffen uit andere materialen.
Wollen meubelstoffen zijn over het algemeen nogal prijzig en we hebben deze daarom in onze website Effabrics.nl geplaatst.

Zo hebben we daar o.a. de Boutique collection & de Naturally collection van de Engelse weverij Abraham Moon, U kunt ook op deze website een kijkje nemen en indien u een stof ziet die u bevalt, kunnen we hiervan een knipstaal sturen. Graag naam en kleurnummer even aan ons doorgeven.

Boutique collection, wollen meubelstoffen van Abraham Moon   Naturally collection, wollen meubelstoffen van Abraham Moon

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.