News

Hieronder vindt u nieuwe meubelstoffen, info en berichtjes over producten. U vindt meer informatie en links naar de producten zodra u op een foto heeft geklikt.

Leveringen i.v.m. het Coronavirus,

Onze werkzaamheden worden voor het grootste deel aangestuurd door de online bestellingen en staalaanvragen. Dat geldt ook voor onze leveranciers. Uiteraard zijn er overal mensen aan het werk, maar de kans op besmetting is gering, doordat er met kleine teams wordt gewerkt en overal aanpassingen zijn gedaan om een kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Vanzelfsprekend volgen wij ook de maatregelen op welke door de overheid worden geadviseerd. Indien er mensen ziek worden binnen ons bedrijf, dan blijven ze thuis.

Dit betekent, dat wij er naar streven om de bestellingen en staalaanvragen zoveel mogelijk direct te verwerken zoals u van ons bent gewend. Het kan natuurlijk zijn, dat een product tijdelijk niet leverbaar is, maar vooralsnog is de bevoorrading geen probleem. Het enige probleem op dit moment is, dat het afleveren van een pakket iets vertraging kan oplopen omdat koeriersbedrijven en de post het nu veel drukker hebben dan normaal.
Indien er verdere maatregelingen worden genomen door de regering zullen wij ons daar uiteraard aan houden.

De winkel blijft ook open, tenzij de overheid alles sluit. Maar ook dan is er iemand aanwezig om bestellingen te verwerken en leveringen aan te nemen.