Effen (4610)

Effen (4610)

Effen meubelstoffen


Effen meubelstoffen in allerlei types en prijsklassen vindt u in onze webshop. Gratis stalen en uiteraard vrijblijvend advies. Mail, bel of kom eens langs.

Effen meubelstoffen zijn er in enorm veel kleuren en soorten weefsels. We hebben de meubelstoffen onderverdeeld in een aantal groepen, zodat u alvast een selectie kunt maken.
Zo vindt u de corduroy meubelstoffen bij elkaar gerangschikt in 1 categorie. Zodra u deze categorie opent, ziet u verschillende collecties. Naast de foto's staan korte omschrijvingen van de betreffende meubelstof, zoals een smalle of brede rib, de slijtweerstand in Martindale. (hoe hoger hoe meer slijtweerstand)
Op deze manier zijn ook de overige types meubelstoffen gerangschikt. Zachte chenille, stoer geweven of juist fijn voor en strakke, moderne uitstraling.
In de rubrieken wollen meubelstoffen en Puur natuur vindt u de verschillende soorten weefsels door elkaar heen.

Het blijft echter zoeken om de juiste meubelstof te vinden, maar dat moet u bij ons in de winkel ook. We hebben een grote afdeling met staalboeken en ook dan kost het veel tijd. Maar snuffelen is toch ook wel weer leuk.
Vindt u het moeilijk om iets te zoeken? U kunt uiteraard contact met ons opnemen om u een goed advies te geven, zodat u de juiste meubelstof vindt. Onze contactgegevens vindt u hier onder.