Volants

Volants

Volants op maat gemaakt.

Een volant kan worden gemaakt van alle zonweringsdoeksoorten in de rubriek zonwering, behalve van screendoeken.
Onderstaande prijzen alleen indien er ook een doek wordt bestelt. Wilt u alleen een volant? Dat is mogelijk tegen een meerprijs per meter.

Swela Sunvas:

Model 1 en 2 zijn standaardmodellen en kosten over het algemeen € 24.95 per meter, afgebiesd in een bijpassende kleur of in een kleur naar keuze. Maximale hoogte 20 cm vanaf bovenkant tot onderkant rand. Hogere volants zijn mogelijk tegen meerprijs.

Dickson of Tibelly:

Model 1 en 2 zijn standaardmodellen en kosten over het algemeen € 24.95 per meter in combinatie met de bestelling van een doek. Standaardhoogte 25 cm vanaf bovenkant tot onderkant rand met aan de bovenzijde een doekpees voor luifeldoeken. Afwijkende maten zijn mogelijk tegen meerprijs. (€ 35.30 p/m.) Indien u een volant voor een markies nodig heeft, wordt deze op een standaard hoogte van 15 cm geleverd.
Standaard een witte bies bij effen doeken, tenzij anders wordt gewenst.

*-*-*

Indien een volant gelijktijdig wordt besteld met een zonweringsdoek, wordt het volant zo gemaakt (indien er een gestreept doek wordt besteld) dat de strepen doorlopen in het volant.
De genoemde prijzen zijn incl. het benodigde materiaal.

Voor een offerte graag opgeven:

  • Gewenst doek en kleur
  • Gewenste lengte (per stuk)
  • Gewenste hoogte
  • Model
  • Aantal
  • Afwerking aan de bovenkant met omgeslagen zoom voor doekpees of geen zoom. (meestal niet gewenst bij een markiesvolant)

Volant zelf maken:

Dat is prima te doen, omdat de volant van een smalle reep stof wordt gemaakt en hierdoor goed hanteerbaar is onder de naaimachine. Om de onderkant en zijkanten af te werken gebruikt u Swelacryl omboorband Voor een volant in golfjes berekent u +/- 30% extra op de gewenste breedte.
Om het band aan beide zijden mooi gelijk te krijgen kunt u dubbelzijdig tape gebruiken van 6mm. Indien mogelijk zo plakken, dat u niet door de tape heen hoeft te stikken.
LET OP: er zijn meerdere types plakband voor verschillende materialen. In de tekst wordt dit aangegeven.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.