Matrassen

Matrassen

Matrassen

Voor een caravan of boot is vaak een matras nodig in een afwijkende maat of vorm. Deze kunt u niet in de winkel vinden. Wij kunnen voor u een matras van koudschuim maken of evt. een combinatie van koudschuim met een Pantera toplaag voor meer comfort, maar we adviseren om een matras in de winkel te kopen en deze naar ons te brengen. Wij maken het matras dan voor u op maat.(volledig schuim of pocketvering)

Zoals bekend zijn er ontzettend veel variaties in het comfort van matrassen. Zacht, hard, comfortzones, met of zonder pocketvering enz. En ook in uw vakantie wilt u graag lekker liggen. Het voordeel van deze methode is, dat u een matras kunt uitzoeken naar uw eigen wens en prijsklasse. En, u kunt in de winkel goed advies krijgen welk matras voor u het beste is. Wij hebben uiteraard meer verstand van meubelstoffen, meubelstoffering e.d. dan van matrassen. Een tip, vertel even aan de winkelier op wat voor bodem het matras komt te liggen. Een lattenbodem heeft een ander matras nodig dan hout.

Sommige mensen denken, dat het comfort van een oude matras in een caravan of boot te verbeteren is met een opdekmatras. Dat valt meestal erg tegen. Als er b.v. al een kuil in het matras zit, gaat deze niet weg door het opdekmatras. Het opdekmatras zal zich gaan vormen naar het onderste matras. En is deze slap, wordt het niet echt steviger. Bovendien zal een opdekmatras meestal ook nog op maat gemaakt moeten worden. Wij adviseren u niet te kiezen voor deze optie maar het geld van het opdekmatras te investeren in een nieuw matras.

De kosten zijn over het algemeen € 60.- voor het vermaken van een matras. De dikte van het matras is onbelangrijk. Wel de maten. U kunt uw oude matras meenemen, met de caravan bij ons langskomen of de maten goed noteren. Zie het voorbeeld hieronder hoe dit moet. (U kunt de foto vergroten door er op te klikken)

Uiteraard kunt u verdere informatie vragen door te bellen, mailen of langs te komen.

Wij kunnen helaas geen matrassen versturen doordat deze erg groot zijn.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.