Koudschuim

Koudschuim

Koudschuim, per plaat of op maat

Uitstekende kwaliteit koudschuim platen in een aantal diktes. Veerkrachtig en duurzaam en BRANDVERTRAGEND. (niet brandvertragend schuim is enorm brandbaar)

Een plaat heeft een afmeting van 120x200 cm en is verkrijgbaar in diverse diktes. Deze platen kunnen worden verzonden in een dikte van 1, 2 en 3 cm. Dikkere platen kunnen worden afgehaald. We hebben standaard op voorraad diktes 1, 2, 3, 5 en 10cm. Overige diktes realiseren we door de platen op elkaar te lijmen. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit. Graag vooraf bestellen via mail of telefoon omdat de lijm even een poosje moet drogen.
De prijs voor een plaat kunt u zelf berekenen door de prijs van 1cm te vermenigvuldigen met de gewenste dikte.

Wilt u een kleiner stuk in 1,2 of 3 cm of dikker schuim, b.v. op een dikte van 5 of 10 cm? Dat kunnen we in de meeste gevallen op maat gesneden voor u verzenden. Vraag via de mail naar de mogelijkheden of een offerte. Graag de gewenste afmetingen vermelden. (beperking is grote volume) Afhalen kan natuurlijk altijd.
Indien gewenst kunnen we m.n. de dikkere vulling voorzien van een tricot kous. U schuift de vulling dan veel gemakkelijker in de hoes. Zonder tricotkous is de vulling bijna niet in de kussenhoes te stoppen omdat het schuim erg stroef is.

3cm dikte is tijdelijk niet leverbaar.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren