Scarlet

Scarlet

Agrementband Scarlet

Dit agrementband is in 400 kleuren leverbaar. Een deel van het band is geweven met mat garen en een deel is zacht glanzend. Enkele sierbandjes zijn geweven met meerdere kleuren voor een speciaal effect.
Bandbreedte ca. 14 mm.
De 400 kleuren zijn verdeeld over 10 kleurgroepen. De kleuren zijn te bestellen via een keuzemenu. U kunt het agrementband per meter of via een voordelige volle kaart van 25 meter bestellen (aparte items naast elkaar).

Onderaan deze rubriek vindt u nog 2 items (p.m & per 25 meter) waar u de best passende kleur kunt bestellen. Deze kleur zoeken wij dan voor u uit en hier hoeft u geen kleurnummer op te geven.
Tevens is er een catalogus te bestellen met alle 400 kleuren op 10 kaarten.

Extra info m.b.t. KNIPSTALEN BESTELLEN en VERZENDKOSTEN vindt u via:

Agrementband,

Dit band wordt ook wel ook wel sierband, afwerkband, galon of gimp genoemd.
In deze rubriek Scarlet vindt u 1 collectie agrementband welke bestaat uit 400 kleuren. Veel van deze kleuren afwerkband zijn op voorraad. We hebben echter een veel groter, zeer uitgebreid assortiment sierband van verschillende leveranciers op stalenkaarten. Tevens ook meubelkoord, marabout, franje e.d. Vraag naar de mogelijkheden.

Stalen:

We kunnen knipstalen sturen, maar omdat het erg moeilijk is om een juiste kleur te vinden via het beeldscherm is het beter dat u ons een lapje stof stuurt waar het agrementband bij moet passen. Wij zoeken dan de juiste kleur op en mailen u een voorstel via een foto. Aan de hand hiervan kunt u bestellen of knipstalen ontvangen.
Indien u bij ons stof bestelt hoeft u uiteraard geen stof op te sturen. Dan kiest u van het gewenste artikel het item BEST MATCHING en zoeken wij de juiste kleur voor u uit.

Het komt ook voor dat we uit het standaard assortiment geen geschikte kleur kunnen vinden. Dan is er de mogelijkheid om dit te laten maken. Vooral voor restauratiewerkzaamheden kan dit een uitkomst zijn. De oude, antieke materialen zijn immers niet meer te krijgen. In dat geval hebben we wel een voorbeeld nodig en kunt u ons een stukje sturen wat nagemaakt moet worden. Dit sturen we op naar een adres in Duitsland waar ze dit nog kunnen maken op antieke weefmachines. Aan de hand van het opgestuurde stukje wordt er vooraf uiteraard vrijblijvend een prijs opgegeven.

Verzendkosten:

Wij versturen alle pakketten via DPD en berekenen hiervoor € 8.- voor kleine pakketten en € 12.50 voor stoffen. Nu is agrementband een klein artikel wat in de brievenbus past. Omdat er toch nog wel regelmatig post verloren gaat en dit ook niet te traceren is versturen we producten met een waarde tot € 10.- met de post voor € 3.95 en daarboven met pakketpost. Wilt u het risico dragen en wilt u dat het band wel per post verstuurd moet worden, kan dit uiteraard. Dit kunt u aangeven tijdens het bestellen. Evt. teveel betaalde verzendkosten worden terugbetaald.
Een volle kaart van 25 meter wordt altijd via DPD verzonden.