*Klittenband (68)

*Klittenband (68)

Klittenband

Wij verkopen een aantal soorten klitteband: standaard naaibaar, UV-bestendig, zelfklevend en Back-to-Back.
Door een zeer scherpe inkoop afspraak met de leverancier kunnen we u dit klittenband van uitstekende kwaliteit aanbieden voor een (blijvende) zeer scherpe prijs.

Super aanbieding Naaibaar Klittenband.
Rollen naaibaar klittenband van 25 meter in zwart en wit, 20 mm en 50 mm breed. Rollen per 4 of per 10 zijn zelfs tegen groothandelsprijzen.U vindt dit klittenband tussen de overige soorten. U herkent deze aan de foto Super Sale.
Naaibaar klitteband is ook in diverse kleuren verkrijgbaar.

Trouwens, onze hele collectie klittenband wordt aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Het zal moeilijk zijn een goedkoper adres te vinden.

Beide delen, haak en lus, worden apart verkocht.

Klittenband naaibaar:

Klittenband, ook wel klitteband of velcro genoemd, is te koop in veel uitvoeringen waaronder naaibaar klittenband. Naaibaar klittenband wordt door ons verkocht in verschillende breedtes tussen 10 mm en 160 mm. De meeste breedtes die we leveren zijn in zwart en wit. Tevens is gekleurd klitteband te koop in een breedte van 2 cm.

Klittenband bestaat uit 2 delen. Het haakgedeelte en lusgedeelte (zacht) Het haakgedeelte van klittenband wordt veel toegepast in de meubelindustrie & bij autobekleding. Dit deel haakt n.l. ook op sommige andere materialen zoals gelamineerd dek.

Wij verkopen het haakgedeelte en lusgedeelte van klittenband los van elkaar.

Tip:
Indien 1 deel klittenband ergens vast op wordt gezet d.m.v. nieten adviseren wij hiervoor het haakgedeelte van het klittenband te nemen. Het zachte deel kan dan aan b.v. een lap stof worden genaaid en u heeft bij het loshalen, in de was e.d. geen last dat het klitteband overal aan vast blijft kleven.

Zelfklevend klittenband:

Klittenband is tevens verkrijgbaar in een zelfklevende uitvoering. Het kan in sommige gevallen handig zijn om zelfklevend klitteband te gebruiken. Uiteraard kunt u 1 deel in zelfklevend nemen en het andere deel in naaibaar klittenband.

Tip:
Soms is het moeilijk om de juiste plaats te bepalen voor het zelfklevend klittenband b.v. wanneer een kussen op een houten plaat bevestigd moet worden. Plak het zelfklevende deel op het lusgedeelte wat u op het kussen hebt genaaid en haal daarna het papier weg achter het zelfklevende deel. Zet dan het kussen op de juiste plek en druk het kussen aan. Moet het klittenband vaak open en dicht worden gedaan, dan kan het klitteband extra vastgezet worden met nieten.

Meubelstoffenvoordeel levert ook UV-bestendig en waterbestendig klittenband. Dit klitteband wordt vaak gebruikt op boten en andere plekken in de buitenlucht.

Back-to-back klittenband is klitteband in 1 deel. De ene zijde is het haakgedeelte, de ander zijde is het zachte deel. Back-to-back klittenband wordt veel gebruikt om b.v. snoeren bij elkaar te binden. Een groot voordeel om dit klitteband te gebruiken is, dat u steeds zeer gemakkelijk det klitenband los kunt maken om er kabels aan toe te voegen of te verwijderen.

Tip:
Gebruik back-to-back klittenband om uw snoeren bij elkaar te binden. Het klitteband is snel en eenvoudig los te maken om kabels te verwisselen.

Klittenband wordt ook vaak gebruikt voor op maat gemaakte kussens. Met opnaaibaar klittenband kunt u b.v. een verdekte sluiting maken.
Bij op maat gemaakte kussens wordt soms ook naaibaar klittenband gebruikt om een aantal elementen aan elkaar te verbinden. Denk hierbij aan b.v. 2 of 3 zitkussens die ergens los op liggen. Door het klitteband blijven ze mooi tegen elkaar aan liggen. Zijn de kussens van kunstleer? Dan  kunt u zelfklevend klittenband gebruiken.

Tot slot: Velcro is een merk klittenband van uitstekende kwaliteit. Het klittenband wat door ons wordt verkocht doet niet onder voor deze kwaliteit, maar is aanmerkelijk goedkoper. Zoals u wel bekend is, moet er voor een merknaam vaak veel meer worden betaald.
Het zelfklevende klittenband is door een klant getest om dingen mee op te hangen. Hij was in eerste instantie nogal sceptisch, wilde alleen Velcro, maar wou het toch wel proberen. Nu koopt hij regelmatig zijn klittenband bij ons.