Serafil WR naaigaren

Serafil WR naaigaren

SERAFIL, waterafstotend naaigaren.

100% Polyester Multifilament naaigaren. Uitermate geschikt voor het naaien van buitenkussens, zonweringsdoeken enz. Verkrijgbaar in dikte 20 en 40 in 148 kleuren. De beschikbare kleuren worden op de kleurenkaart aangeduid met een stip.

Dikte 20 wordt gebruikt voor sierstiksels en waar de stiknaden een dikke draad vereisen. Dikte 40 is een standaarddikte voor kussens e.d. Dikte 40 kan ook op een huishoudmachine worden gebruikt met behulp van een garenstander.

Het garen kan per stuk en per voordeeldoos van 5 stuks worden besteld. Bij een doos betaalt u 4 en krijgt u 5 klossen.

Wilt u een passende kleur bij uw bestelde stof? Kies dan voor het item Best Fit en wij zoeken de juiste kleur. U kunt ons ook een stukje stof of papier sturen via de post zodat wij de kleur erbij kunnen zoeken. A.U.B. naam en adres bijsluiten.

Voor naden met een hoge UV-belasting kunt u Tenara garen overwegen. (bij stiknaden aan buitenkant).

MEDEDELING:
Alle kleuren in de WR kwaliteit worden langzaam vervangen door een klos die groen is en de sticker ziet er iets anders uit. De productie van dit garen is milieuvriendelijker. Uiteraard zijn de kwaliteiten hetzelfde en ook dit garen is waterafstotend. U kunt dit garen evt. samen met de huidige kwaliteit verwerken. Dat is geen probleem.
De kleuren zoals aangegeven op de kleurenkaart van Serafil blijven ongewijzigd.