Expedit draaisluiting 20x12 + 16x9

Expedit draaisluiting 20x12 + 16x9

Tourniquet draaisluiting Expedit

Draaisluitingen en ovale ringen Expedit voor carrosserie in koper-vernikkeld en messing. Maat 20x12mm. Deze tourniquets zijn wat groter en steviger dan de standaard draaisluitingen 16x9mm, die u hier ook kunt vinden..

Verkrijgbaar in kleine eenheden of voordeelverpakking van 100 stuks.

Een holpijp is nodig om de gaten in het doek te slaan. Om de kous en ring in het doek te bevestigen is een bijpassende handstempel nodig. Deze vindt u ook in deze rubriek. De handstempel is evt. ook te huur.

Verhuurservice Expedit handstempel voor Tourniquets 20x12
Gereedschap om de tourniquet ringen en ogen van het merk Expedit te bevestigen.

Huurprijzen:

Huur: Eerste week € 22.50 daarna + € 2.50 per dag.
Ingaande dag van verzending via DPD, eindigend dag van terugkomst. Exclusief ringen en holpijp.

Berekening huur, borgsom en terugbetaling borgsom:
U bestelt en betaalt de handstempel voor de nieuwprijs. U kunt dit beschouwen als een BORGSOM/ vooruitbetaling op de huur, waarbij achteraf de huurprijs wordt berekend/betaald.

Zodra u klaar bent stuurt u het setje compleet m.v.v. uw ordernr. en uw bankrekening nummer aangetekend met PostNL retour. U weet dan zeker dat het pakket goed is aangekomen. (kosten worden niet vergoed)

Zodra wij het setje onbeschadigd terug ontvangen hebben, maken wij een eindfactuur/creditnota en storten wij het tegoed per omgaande retour op uw bankrekening.

N.B.
Vergeet u de handstempel terug te sturen en wilt u dat later alsnog doen, neemt u a.u.b. eerst even contact met ons op. Na 30 dagen kunnen we de gehuurde handstempel helaas niet meer terug nemen.
Wilt u de handstempel houden is prima. Deze is dan betaald via uw bestelling. Wilt u ons a.u.b. even laten weten dat u de handstempel houdt?

U kunt het pakket met vermelding van uw ordernummer en uw bankrekeningnummer aangetekend terugsturen naar:

Meubelstoffenvoordeel
Eexterweg 2a
9679TJ Scheemda
Nederland