Gisella Super Stretch

Gisella Super Stretch

Gisella Super Stretch

Zeer rekbare microvelours wand- en plafondbekleding met thermische schuimlaag voor optimale isolatie tegen warmte, koude en lawaai. Kan ook gebruikt worden in extreme bochten en op lichte oneffen oppervlakten.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Gisella Super Stretch is een zeer rekbare wand- en plafondbekleding voor het interieur van uw boot. Het vergemakkelijkt professioneel werken aan wanden en plafonds vooral met bochten en hoeken. Door het aangenaam zachte en ademende polyamide oppervlakte is Gisella Super Stretch een zeer gewilde bekleding in slaapcabine en lounge.

Materiaaleigenschappen

De uitstekende isolerende eigenschappen van dit materiaal wordt bereikt door het lamineren van een premium 100% polyamide buitenlaag op een speciale thermische schuimvulling en charmeuse (kunstzijde) steunlaag. Het schuim en de ademende toplaag minimaliseren condensatie effectief en zorgt tegelijkertijd voor een versterkte warmte isolatie. De barrière laag van charmeuse voorkomt dat lijm de buitenste laag bereikt. Samen met de isolerende schuimlaag zorgt Gisella Super Stretch voor de best mogelijke isolatie tegen warmte, koude en lawaai.

Verwerking

Het benodigde stuk bekleding eerst royaal afknippen. De wand eenzijdig insmeren met de lijm. Wij adviseren hiervoor Spezialkleber Typ 1805 met een Lamsvachtroller. Vervolgens kan de stof direct op de met lijm ingesmeerde wand aangebracht worden en gladgestreken. Het overtollige materiaal met een scherp mes wegsnijden, evt. met behulp van een metalen lineaal voor een rechte snijlijn. Door de hoge elasticiteit van het materiaal kan Gisella Super Stretch ook gebruikt worden in extreme bochten en op lichte oneffen oppervlakten.